Läget ä stabilt...

99115-8

Nice night tonight!

Ikväll har jag bastat med grabbgänget, det var trevligt. 5 grabbar(Same, Dudda, Simpa o David) i en bastu, nice, nice! Förlåt kräket! Tog inga bilder åt dig!

Efter bastun så softade vi lite i lyan innan färden tog oss till Frimis där vi svängde de lurviga till diverse vackra toner.
Speciellt tonerna från live spelande Dr Laban(uttala Alban) var sköna. 

Han måste vara kung...såna klassiker!

Alban

Tänk på att läget ä stabilt.



Tack boys för en skön kväll!

------------------------------------------------------------------

Ps. För er som väntar på en resesammanfattning så kommer den snart(skrev en, men den söp bort sig innan en hann bli sparad) Ds.

 Peace on!

Fredagen med det magiska numret!

99115-8

Visst är det underbart med fredagen den 13:e!

Det är på något sätt en speciell mystik kring det hela...

Idag var den en bra fredag den 13:e, det strulade på jobbet, första fick vi byta en kabel i en lägenhet sen skulle jag byta ett uttag hos en kund. Ska tilläggas att uttaget hade 13 dBs dämpning.
Det var fel på detta, så jag hämtade ett nytt, vilket det efter många om och men visade sig vara fel på oxå...Flomatik, ni gör skit uttag!!
Tog tag och bytte tillverkare och denna, den 3:e gången gick det vägen, äntligen var uttag 13 på sin plats.
 
Lite talmystik så här på kvällningen...

Äntligen har man fullgjort sin 50 timmars vecka ;o)

Nu drar jag till varmare breddgrader! Turkiet....jihoooooooo!!!

Long time no seeeeeee.......

99115-8

Livet har rullat på, Linus blogg har legat nere, men nu får Kalmar-grannens trådlösa nätverk sponsra mig med ett inlägg.

Javisst, numera är jag i Kalmar. Jobbar är Mån-Tors med TV... det funkar helt klart!
Jag har avancerat och blivit administrativ chef, det innebär att jag jobbar, vid datorn, hos kunderna och gärna samtidigt som jag pratar i telefon och bokar om kunder...lite att göra alltså ;o)

Annars har den sista tiden varit givande, har träffat lite vänner(förlåt Anki o Alex, hälsar på er snart) och det är ju alltid kul!

Livet rullar med andra ord på, jag letar lite efter vår sysselsättning, troligen blir det lite plugg...men vad är ännu inte klart..har ju till lördag på mig att fixa till det sen är inlämningstiden ute och jag i Turk land...
Ska bli skönt att semstra i solen.... förresten måste kolla vädret....det verkar bli väldigt blandat...men lite sol ska vi nog lyckas få.... :o)

Lite kuriosa:

Pierre(en av arbetskamraterna här i kalmar) skadade precis armbågen på simningen på track & field 2 till nintendo 8 bit...
Annat kul, har träffat en kund med bacill skräck, fick sätta på mig platspåsar på föterna när jag var där, en kund som var tvungen att vara hemma för sina kaniners skull... 
Det är alltid kul att jobba såhär!!!