Fru Gårman


image156
Är det bara jag, eller ser Fru Gårman väldigt stressad ut?
Hon har iallafall fått långa vackra ben och ett skönt afro! ;o)





Peace

Bibeltanter

Idag när jag var på väg till samlingen innan träningen mötte jag en liten tant, jag såg att hon sa något till mig, så jag frågade va och tog ur musiken ur öronen...

-----------------------------------------------------------------

Hon repeterade då följande:
-Gud välsigne dig!

Jag log stort och sa:
-Detsamma.

Hon sa:
-Tack

...och sedan gick vi vidare åt varsitt håll!

-----------------------------------------------------------------

Ibland blir man bara förundrad..

Peace

Tenta...

Jag hade sån ångest inför tentan och lusten fanns verkligen inte, igår fick vi tillbaka den och jag fick VG, grattis till mig, jag är nu gruppens plugghäst! :o)

Idag fyller Kardis! Grattis Bro!

Peace

Krokus i fokus

I förra veckan var ju ute och fotade lite av de planterade krokusarna som förgyller örebro på vårkanten.

Här kommer några smakprov från den turen...

image150image151



image152



image154image153



image155



Vill du se fler exempel på bilder jag knäppte då, titta in på The Fisheye Experience.
Klicka på mig för att komma dit direkt!

Peace

Hoppa!

Upp och hoppa!



...o ja som inte ens kan hoppa vanligt hopprep!

Peace

..

Idag var det nära att det blev lite pengar på travet, men självklart slutade det med endast 4 rätt, trots att vi hade två snackisar som vi inte spelade, som gick och vann...lite surt måste jag säga...menmen, det är ju det som är tjusningen!

Annars har det spelats fotbolls match mot Bobby, gick sådär...
DIF har spelat och fick 1-1 i Jönköping, ett hyfsat resultat på borta plan...hoppas att det blir 3 poäng hemma i nästa drabbning!

Undra om det händer något ikväll? Får väl ringa o kolla!

Peace

Pyssel

image148Denna veckan har varit relativt slapp, vi blev klara med grupparbetet i tisdags och onsdagen och torsdagen har gått i slapphetens tecken. Idag tog jag tag i lite saker, fick med mig fadern ut till IKEA och Silvan. Där införskaffades denna hyllan till köket:
---------------------------
Jag knallade runt lite och fick tag på hyllor till toaletten, tyvärr blev de i ek,och inte valnöt, men det får vara, de ska ju ändå belamras med lådor/korgar! Jag fyndade även på fyndhörnan och kom hem med en ny lampa till hallen. image149




Samma stil som den jag har i rummet, nu blir det väl att byta till dimmer i hallen oxå.




Under tiden som jag knallade runt på IKEA var far på Silvan och köpte rundstav och hållare till duschdraperistången (egentligen till garderob, men bör funka alldeles utmärkt)...så nu måste jag bara bestämma mig om jag ska betsa staven eller om jag ska måla den svart(dagens tanke)...ska troligen köpa svart kakeldekor istället för den vita jag har för att få ett bättre helhetsintryck på toaletten.

Jag kom hem, satte upp min hyllan, fick för mig att göra rent fönstren i rummet så nu ser jag ut, även om det är lite ränder o liknande så är det skönt med rena fönster. Satte även upp lampan i hallen och det blev riktigt bra. Lämna även in ett litet separat travtips för mig och gumman.

Jag tror att det är solen som gör att jag blir alldeles aktiv, för idag precis som nästan hela veckan har vi haft toppenväder...så skönt, ut o knalla i vårjackan...jag har ju t.o.m. klippt bort vinterpälsen på huvudet och är nu en vanlig renrakad version av mitt rätta jag!

Lång blogg, har ni kommit hitt så är den slut...

Peace

Glömde ni ta på er tröjan?




image147


Tack för uppvisningen Degerfors, det var en underbar hemmapremiär.
Gästerna gjorde 5 mål på 5 skott på mål! Det är strongt, nu kommer folk börja tjata om Mrjadin igen!

Tack för kaffet och nya tag mot J-Södra


Peace

Nere är inte uppe!

Ikväll känner jag mig lite nere och tomt, kanske är det så att jag håller på och tröttnar på fotbollen, kanske är det så att jag tröttnat på vissa gnälliga människor i laget eller så är det bara så att jag när jag är trött fysiskt tillåter mig att känna mig nere...

Vem vet, inte jag iaf...nu ska jag snart sussa!

Har förövrigt spenderat helgen i Vintrosa, vaktande såväl katt som hus!

Peace

Ps. Det finns sjuka människor som inte borde få gå fria, vila i frid Engla! Ds.

Goda grannar!

Ibland blir man bara så trött på sina grannar...jag hittade det här meddelandet när jag kom ner för trappen igår, igår kväll när jag kom hem från Dudda o Maria tog jag kort på det och imorse var meddelandet borta! Nu är ju frågan vem som har plockat ner det...

image146


Jag censurerade bort min "käre" grannes efternamn och telefonnummer för han vill säkert inte att detta publiceras...men vad ska jag göra när han attackerar mig med sådana påhopp som om jag vore ointresserad av vår/höst städning. Jag kan inte låta bli att bli irriterad, men samtidigt kan jag ju inte ta mig ner på samma nivå som den här människan. Nån som har ett förslag på hur man går tillväga med en människa som inte ens har en aning om man deltar i städningen eller inte då han oftast har städat klart "miljö boden" när vi andra träffas och bestämmer vem som ska städa vad...

Sen är det ju lustigt att en av hans ointresserade unga grannar var på årsmötet senast och där blev invald i valberedningen...livet är inte riktigt rättvist för alla kanske...jag vet inte längre!

Funderar nu på om jag ska sälja, grannsämja går ju inte att köpa, men kanske kan man sälja sig från dålig sådan?

Pw´ce!

Kommers för en gott syfte!

Igår fick jag IKON, en kristen ungdomstidning. I den handlade det om Andreas från Fiskebäck som befinner sig och gör ett gott jobb i Rumänien.

En av stötteorganisationerna till arbetet där nere är Föreningen Reningsborg...de har en secondhand webshop! Fattar ni, man kan FYNDA och samtidigt göra en insats! Är det inte underbart?!

Klicka in och se om du hittar något!
-->
..O..<-- 

Peace!

Say no more

Han är grym!

Länkad från YouTube


Peace

Ett år närmare...

Igår fyllde jag ett år äldre, det vart en trevlig dag som påbörjades i sängen där Babe har styrt upp frukost till mig, ett mycket trevligt iniativ som uppskattades helt och fullt!



Efter denna påhälsning blev det paketöppning... image144

....och precis som barnet i mig önskade fick jag en helikopter :o)







När jag tagit mig upp ur sängen började bestyren med dagens mat, som vanligt på min födelsedag bjuder jag på smörgåstårta och denna blev lika bejublad som vanligt!
image141
Familjen kom sedan och åt och gottade sig, farmor och mormor och morfar var även på besök och de mest exotiska deltagarna runt middags bordet var Emil och Sofie som hade tagit sig hem från de djupa dalarna i Dalsland.

På kvällen kom polarna förbi, Same, Dudda och Simpa åt upp det sista av smörgåstårtan och sedan motionerades det genom helikopter flygande och mungympa...


Jag somnade sedan nöjd och trött!!

Tack för en trevlig dag, alla som hälsade på, ringde eller sms:ade mig!

Peace!


Värme och sol, snart blir det pool!

Idag har jag suttit i skolan på förmiddagen, seminarium...jovisst!

Men efter lunch blev det grupparbete och sedan blev jag frisläppt, direkt ut i den våriga och varma solen, det känns skönt med dagar som idag! Var förbi Maria och David(Dudda) där jag lämnade bilen...de har nämligen fått tillträde till sin nya lägenhet och kommer börjar flytta nu i helgen(vilket innebär att på lördag är det flyttdagen numero uno!

Men det var ju egentligen inte ditt jag ville komma utan jag gick hem från deras nuvarande lägenhet, en underbar promenad i solen...det var t.o.m. så varmt och somrigt att det var dags att inmundiga årets första glass!

Grattis Magnum (Classic) för denna ädla uppgift!

Peace!


Earth Hour

Nu har bloggen äntligen hoppat igång igen och jag kan blogga om min mysiga stund under den världsomspännande aktionen Earth Hour...

           
image139

För er som vill veta mer kan ni kolla på länk i mitt tidigare meddelande!

Peace