Helgen

Idag har jag haft en kalas måndag, kom till jobbet kl 07.30, Systemet var fortfarande inte igång sedan det hade släckts ner i fredags. Så vi började dagen med att skriva på blocket, när jag sedan hade tröttna på det hela så tog jag och såg till att få ett ärende till Åsbro(skulle hämta en BF burk hos Micke). Släpade med mig Linnea, ressällskap är alltid trevligt. Så vi åkte till Micke, hämtade BF burken, såg till att han bjöd på lite glass och sedan åkte vi till Kumla och leverarade burken till Ted. 1,5 timme efter att vi lämnat kontoret var vi tillbaka och då hade systemet kommit igång igen. Sen har eftermiddagen blivit ett kaos där Fredde behövt sätta sig in i hur "göteborgarna" är planerade och allt annat skulle klarskrivas. Efter 11,5 timme på jobbet lyckades vi komma därifrån. Kul och allt för att de förbannande nötterna på OneSys troligen stängde systemet...tack för det himla pajaser!!!

Jaja, när man har en sån här skitdag är det ju skönt att tänka tillbaka p den gångna helgen....

Den startade på Harrys i fredags. After work med arbetskamraterna, en lugn kväll som för min del slutade runt 23. Satt mig på cykeln och tog mig hemåt, väl hemma satte jag på tv:n och somnade. KL 03.15 vaknade jag av att det var blåskärm på den och nyheterna rullade i textform. Somnade om och väcktes av klockan vid 06.30. Gick upp gjorde iordning frukost och satte mig och skrev en införartikel till Degerfors. Den blev klar i tid och jag inväntade min skjuts som skulle ta mig och andra förväntningsfulla medresenärer till Götet och kvällens Iron Maiden konsert.

Vi for mot storstan och ca 3.5 timme senare var vi framme, tog sikte mot stranden och hamnade i Hovås. Ett helt ok bad, ganska mycket folk, men ändå plats för 4 bleka och 1 brun solbadare. Ett antal timmar spenderades i solen innan vi begav oss till vår kvällsboning. Där dumpade vi bilen och bytte om för kvällens drabbning. Pendeln tog oss snabbt från Lindome in till stan och vi började den mödosamma klättringen upp till JohanneBar där Ali jobbar. Han hade bokat bord åt oss och vi placerade oss utomhus. Innan maten kom in såg bordet ut så här:

Det var riktigt gott att dricka en kall öl när kroppsvärmen var en bit över den normala temperaturen.
Maten kom in och helt oväntat så beställde nästan hela sällskapen samma mat, eller vi gjorde det, fast med olika varianter av den. En deluxe hamburgare eller en vanlig. Alla åt och var nöjda.


När klockan började närma sig 19.30 började vi röra oss och jag och Grra gick till stationen där han lämnade sin väska och svidade om från en vacker Mellberg tröja(födelsedagspresent) till en Maiden tröja(även det en present).

När den var lämnade så tog vi oss in på Ullevi, man kan väl ganska snart konstatera att det var fler än vi på plats. Jag och Grra träffade Paul, vår egen mastodonttränare som hade laddat i Götet en hel veckan innan konserten.

Konserten drog igång och vi bjöds på mestadels gamla 80 tals hits, men även lite nyare 90 tals dängor. Allsången ljöd på kända låtar som Number of the Beast, Run to the Hills och Fear of the Dark. Efter konserten konstaterade jag att man borde lyssnat mer maiden veckorna innan för att momorera fler låtar och på detta sättet bättre hänga med i det som sjöngs.Men konserten fick ett bra betyg ändå.

Efter att extra numren spelats så följde vi folkmassan mot Avenyn där vi mötte upp Ali. Han visade oss sina favoritställen, tyvärr var vi inte välkomna på Rockklubben men på den Australiensiska puben var vi välkomna och för att det inte skulle synas att vi trängde oss i kön så släppte vakten in oss bakvägen. Väl inne så softade vi runt och njöt av stämningen, läskande dryck, till största del av vatten. När klockan slagit närmare 2 gick vi iväg mot pendeln och färd hemåt. Väl på plats bäddades snabbt madrasserna upp och John Blund slog ner oss med sitt paraply.

Dagen efter umgicks vi och åt frukost med Hasses kompisar(hos vilka vi slaggat) innan vi tog bilen och for ner till stranden igen. Denna gången blev det ett bad i närheten av Billdal. Mycket skönt att få sol på sig och möjlighet att svalka sin varma kropp. Efter några timmar i solen var det dags att åka hemåt och kl 19.30 satte jag återigen nyckeln i dörren och gick in.

För er som inte orkar läsa hela så kommer det en liten sammanfattning här:
Jag hade en toppenhelg!

Peace

Toppen morgon!

Godmorgon!

Idag är det en bra dag, det är fredag, jobbets system ligger nere, så det blir att klarskriva ca 200 jobb på block! Åhhhh vad roligt, dessutom kommer det bli trubbel att planera ut jobben för kommande vecka. Varför ska man jobba på ett företag med problem med likviditeten?

Men det löser sig nog, i sinom tid, eller i eftermiddag! Det brukar ju vara så!
Det bidrar iallafall till lite extra spänning i vardagen!

Peace!

Silly...

Ibland är det jobbigt att hålla i trådarna för en Silly Season artikel för favoritlaget. Ikväll har det varit helt sjukt!

Först sammanfattade jag dagens nyheter, en hel del nytt hade publicerats i lokalpressen och denna information vill man ju få in. T.ex. dök en ny spelare upp som var tvungen att presenteras. När detta väl var klart så fick en avslutad historia en helt ny vändning och en avskriven spelare är helt plötsligt aktuell igen. Gissa om jag blev glad när jag insåg att nyheten var en kvart gammal! Silly season, först med nyheterna ;o)

Förutom detta har jag lagat ungnsstekt falukorv, så nu har jag en matlåda till imorgon! Yihoo!

Peace

I helgen...

I helgen har Babe varit här. Vi har softat, spelat spel och umgåtts med alla möjliga trevliga folk.

I fredags jobbade jag till 16.30, sen cyklade jag hem och lekte med Babe och lillebror. Det blev filmtittande och tacos.
Första halvan av lördagen spenderades i sängen, där jag bjöd min flikka på frukost.















När den var förtärd fortsatte vi dagen med att placera oss på ett fordon som kallas buss, färden gick ut till mor o far för att kidnappa den vita bilen(och få i oss lite mat). Detta fordon tog oss sedan hela vägen till idyllen Kumla och hem till Magnus, där grillades det spett med svamp, äpple, rödlök, paprika och kött och spelade det spel. Kvällens tågmästare blev delad mellan Magnus och undertecknad. Att Amy skulle ha problem visade hon redan på vägen upp(torsdag) där hon lyckdes med bedriften att hamna på ett försenat SJ tåg, visst chansen är väl 50/50 på att man ska hamna på ett i tid, men ändå. Hur som helst hade vi en trevlig kväll hos Magnus. Söndagen bjöd på tidig uppgång då fordonet skulle hem till mor och far igen och vidare på nya äventyr. Vi lämndade farkosten och hamnade istället i tv-soffan och slappade lite framför nikelodeon o andra kvalitetskanaler. Bl.a. en sommarandakt från Torpkonferansen. Nice!

Men åskan drog in och vi drog ur sladden, satte igång med spelande. Boogle och Rummikub avhandlades och vi kom framtill att Bror är bra, men stor B på båda spelen...själv tror jag att han sitter hemma och fusktränar!

Nu är helgen över, jag har jobbat och Babe har åkt hem. Imorgon ska jag vara på kontoret kl 07.15 för att få ut jobb till mina tekniker!

Peace! 

Dagens känsla

Dagens känsla efter en hel dags jobb är ungefär såhär...


..dvs helt slut i skallen, trött och orkeslös!


Peace

Slagsmål

Denna videon är faktiskt något av det bästa jag sett i videoväg. Den har humor, är välgjord och akompanjeras av det bandet som just nu ligger i topp på min innelista.



Slagsmålsklubben har verkligen lyckats!

Peace

50 års kalas

Idag är det fullt upp, håller på och tömmer minneskorten för kl 16 är det Degerfors-BP på Stora Valla. Direkt efter ska jag på 50 års kalas, så det blir att styra upp dubbel outfits och ta med sig till Vintrosa. Får även plocka med lite blandade objektiv och nu ska jag åka till Myrorna och köpa ett par regnbyxor som ska kittas  

Jag tänkte gå på kalas i följande kläder:


Tröja: The Emperors New Clothes, Urban outfiters
Cardigan:Bondelid,  Lager 157 Raw:
Jeans: Cheap Monday, Ärvda av Same
Skor: Hush Puppies, affär okänd

Funkar det eller har jag tänkt helt fel?

Peace

Ojdå

Ibland går tiden fort och bloggen hänger inte riktigt med. Har helt enkelt prioriterat andra saker.

Påsistone har jag:

- Besökt Växjö och Babe
- Varit i Kalmar
- Struntat i att gå på Degerforsmatch för att det var för dyrt
- Jobbat och slitit, men ännu är jag inte på kontoret, börjar nästa vecka
- Njutit av det fina vädret
- Läst närmare 300 sidor i Vredens Tid av C.S. Lewis
- Har fått intrång på mailen och ett mail har gått ut till ALLA som jag någonsin mailat till! Dags att rensa bort lite gamla adresser kanske? Fick skicka ett förklarande mail till alla dagen efter o berätta att it wasn´t me!

Ja, det är nog det mest som hänt sen sist, har säkert missat nått...menmen det kommer!

Gör en hissa och en dissa lista också:

Hissa:
1. Vackert väder
2. Bra fart på jobbet
3.
Emelieohlssons blogg (en inspirerande och duktig fotograf)
4. Trevliga kunder
5. Amy

Dissa:
1. Dyra tågresor
2. Brist på tågresor närmaste vägen
3. Snart dags för kontorsarbete 
4. Intrång på mailen
5. Folk som tittar in genom brevinkastet

Nu ska jag nog ge mig ut på en fotosväng, solen skiner fortfarande och kameran ligger i ett hörn och skriker. Blir ju inga bilder förrens på lördag för den annars ;o)

Peace