Vem tycker ni bäst om?


Framme och lite till!

Nu håller jag på, plockar och pysslar med allt möjligt dret som ska in i skåp o.s.v. Min lycka över att få 5 garderober har snabbt omvänts till, hur i det hela ska jag få plats med allt. Måste köpa hyllor till böckerna m.m.

Så här gick iaf flytten till:


Inpackning i Örebro

 
Ett tomt kök...


...och ett vardagsrum


Lämnar skuggan av svampen


och tar en lastpaus i Vintrosa.


Fikapaus vid Göta kanal och slussen i Motala


Porträtt på lillebror


Porträtt mor


Porträtt fadern


Inblick från dörren - Växjö


...och den andra väggen


Mitt gigantiska kök

Nu har ni fått lite koll på min flytt och min lägenhet.
Är ni påväg förbi så kliv in på Stallvägen 7 och plinga på!

Peace

Kvällen innan flytten!

Ikväll är det kvällen innan flytten och vad passar inte bättre än att plocka fram moppen, moppa av golven, ta fram dammtrasan och torka ur alla skåp och hyllor. Imorgon bär det iväg, mot nya mål. Växjö är målet för stunden men absolut ingen ändhållplats. Vi får väl se vad som händer när skolan har slutat om sisådär 2,5 år...men fram till dess, smålänning I am!

Lite bilder från mitt hem:



Mest högar som ni kan se, halva mitt kök är belamrat med kartonger.
Nu ska jag sätta igång och moppa. Imorgon blir det att lyfta ocg bära dessa kartongerna. En heldag, tror jag kommer vara mör på kvällen, ska försöka få med kameran så man kan fixa ihop en liten flyttblogg imorgon natt eller liknande.

Peace

3 bilder säger

...mer än 3 ord.

Iallafall i det flyttkaos som råder i min lägenhet.




Peace

Jobb och Redheads!

Jag ville ju ha ett extra knäck när jag flyttade till Växjö, nu verkar det som om det blir verklighet. PLUS behöver hjälp med PPL:andet här framöver en stund så jag kommer nog pyssla med sånt i Växjö när jag inte pluggar. Baksidan är att jag nu måste kolla så jag inte tjänar för mycket pengar enligt pajasföretaget CSN, de ska väl skita i vad jag gör på min fritid. Men det är ju ett angenämt problem.

Annars så har dagarna gått för runt, har inte hunnit packa så mycket sedan i tisdags, menmen, har istället gjort en massa trevligheter som att jobba, fota och träffa mina Redheads! Det var verklgen massor med trevligt. Har bara hälsat på dem i korridorerna på skolan, men nu lyckades vi styra en fika och häng. Det var verkligen kul så här i sista minuten innan jag flyttar!

Förresten, ska jobba eftermiddag mån-ons nästa vecka. Min anställning som egentligen går ut på måndag :o)

Peace

Regn och sol

Idag har jag jobbat, javisst...blev väckt imorse av Tobbe och Ted behövde en kollega till vårt arbete nere i Götene, så det var bara att sätta sig i bilen och åka västerut. Ska förövrigt jobba imorgon också! Skönt med lite extra pengar.

Ikväll var det kul väder att fota i och jag har känt lite sug på stadsfotografering, så det bidde lite Örebro bilder. Nu är det ju bara en helg till innan jag flyttar söderut.





Peace

Holm och pappersarbete

Idag spenderas dagen med följande sysselsättning





Har besök av bror, så helt själv sitter jag inte med mina pappershögar.

Peace

Flyttpyssel!

Nu börjar det närma sig, ska börja packa ner böcker och annat självklart som man kan behöva nere i Växjö. Så sakta men säkert börjar det närmna sig flytt.

Idag har jag en massa annat att ta hand om, försäkringar o.s.v.

Skulle även vilja kröna dagen med lite fotografering på Stora Valla, men vet inte hur jag ska ta mig dit...vi får väl se hur det blir.

Peace

Fotogen?

Vet inte om jag har nämnt det här i bloggen, men nuförtiden fotar jag åt Degerfors IF på deras hemmamatcher. Eller egentligen har jag blivit skribent på deras svenskafans sida och fotona används där men ska i framtiden även publiceras på officiella hemsidan. Det är dels en kul hobby, kul att ge tillbaka till klubben i sitt hjärta och kul att utveckla fotandet!

Idag fick jag en förfrågan från en man som är agent åt någon i Degerfors om han kunde få använda mina matchbilder till denne personens CV. Jag svarade att javisst får han använda dem, men iom att de ska användas kommersiellt och i marknadsförande syfte så vill jag ha betalt. Nu återstår det och se om jag får något svar p mitt mail.

Det är ju iallafall att få cred genom att någon utomstående hör av sig.
Bilderna från matcherna hittar ni här --> oOo <--

Förövrigt är det snart dags för flytt till Växjö, funderar på om det ska bli någon fotokurs eller liknande, funderar på det eller om man ska försöka styra upp någon som man kan agera assistent åt och lära sig att ta ex. porträttfoton den vägen. Vore hur som helst kul att utveckla fotandet och göra det till en bisyssla som ev kan dra in en slant här och där under studietiden. Mina nuvarande bilder hittar ni här --> oOo <--

Någon som har något förslag?

Peace!

Året då jag missade allt!

Just nu pågår Frizon festivalen, för första året sedan det startade kommer jag inte att befinna mig på torpområdet och rulla omkring bland en massa andra glada och trevliga kristna. Dels för att jag känner mig för gammal, dels för att jag har jobbat denna veckan och därför inte kunde åka ut. Men främst det första skälet.

Tillråga på allt har jag även missat årets Hönö konferens och det berodde enbart på jobbet. Så suck och stön, Två höjdpunkter i mitt andliga liv har försvunnit vid sidan av. Tråkigt men sant!

Jaja, bara hoppas att man hittar någon vettig kyrka att spendera sin tid i när man kommer till Växjö..

Peace on earth!

Länge sedan sist

Det var länge sedan Altberg besökte bloggen nu...dags för en ny Basshunter låt!



Peace

Pannkakor

Idag när jag slutade jobbet så sa jag, idag blir det pannkakor. Sedan dess har de varit i fokus. Inköp av ingredienser, smetgörande, stekande, som jag fortfarande gör...oppps, måste vända på en...


..den bidde lite svart...jaja, så kan det vara.
Nu ska jag steka de sista, sen blir det ätande och snart är det läggdags, jobb imorgon igen!

Peace


Helgur!

Då var det dags för helg och taktisk som jag var satte jag klockan på 09.00 för att hinna ta tillvara så mycket som möjligt på solen. Menmen, idag lyser den med sin frånvaro(varför heter det så?) och tätta gråa moln har istället samlats på himlen. Jag gissar att bönderna runt om jublar, för vatten har vi inte sett mycket av den senaste tiden. Jaja!

Blir iallafall och röra sig till Vintrosa och umgås lite med brodern, skriva en artikel, äta mat hos farmor och bara softa! Vi får väl se om kvällen har något kul i sitt sköte, annars kanske man skulle gå på bio.

Peace!

...seg...

Det blir riktigt segt och jobb nu när systemet ligger nere....bara invänta samtalen!

Peace

Maiden på Ullevi!


Jobb, jobb, jobb

Det känns som vardag nu när vi har krånglande system på jobbet på fredagarna. Idag ligger vårt andra system nere, så vi kan inte klarskriva något mot Telia! Tack och godnatt! Det är bara att ta emot samtalen och sedan se om vi kan klarskriva dessa senare idag! Om inte blir det hemgång kl 18, eller det blir det nog ändå...vi kan ju inte jobba hela kvällen.

Spännande blir det iallafall och se vad dagen har i sitt sköte!

Peace!