De får 5* av 4:a...

99115-8

Äntligen!

Nu sitter jag äntligen vid en stabil dator som tillåter att jag lägger upp bilder, fixar med bloggen o.s.v.
Min egen privata har helt ballat ur på sistone, så nu måste jag tömma ur det viktigaste och sedan ska den tömmas med stort T. Ska bli en fröjd att sopa iväg allt oväsentligt!

Den 25 var jag och mina bröder på konsert! Inte vilket konsert som helst utan Linkin Park, deras första framträdande i Sverige! Så himla grym spelning! Vi avreste från Örebro kl 15.15 och var efter lite köåkande vid Globen kl 18.30. Där ställde vi oss i en jättekö tillsammans med några fler människor som uppenbarligen också ville gå på Linkin Park konsert! Väl på plats tog vi oss ner i vimlet framför scenen och där rockades det ganska lugnt till både Blindside som 30 seconds from Mars. Blindside var ju sådär, det märks att de inte är kända i den stora massan. 30 seconds var en besvikelse. Dessutom har de problem med utrustningen och fick avsluta tidigare!

Sen kommer huvudnumret och det märktes ganska tydligt att det var Linkin de flest kommit för att se!
Vilket drag, vilken körsång, vilket röj! Totalt svett och trött i både ork(dags att träna mera) och ben gick vi därifrån. Allihopa med ett löjligt leende på läpparna! Linkin Park var verkligen JÄTTEBRA! Det tyckte däremot inte Aftonbladets redaktör Marcus Grahn. Han toksågade spelningen? Frågan är om han var där?

 

image88

 

Tack och bock iallafall, jag hade kul och röjde järnet!

Fred!

"Jag är rädd"


99115-8


Idag tog Mark Selmer timeout! Detta efter att ytterligare en hotelse hittats på hans bil!
Han säger själv så här när sportbladet intervjuvar honom.

image83
bilden hämtad från aftonbladet.se

Jag blir så himla förbannad! Dessa as har inte bara skrämt bort våran tränare, satt honom och hans familj i fara utan även svärtat ner namnet på den förening jag har i hjärtat! Det är ju så man skäms!!!
Hoppas de får fatt i de här gamnackarna, som jag skrev i inlägget innan! Sen tycker jag att vi supportrar ska få bestämma straffet!

Det är med sorg i hjärtat jag ändå åker till Stora Valla på måndag för att stötta laget! Revanschen mot missdådarna kom ju lite av sig nu när det lyckats med sin uppgift! SÅ HIMLA ILLLLLLA!!!

Lätt och hitta någon annan som vill leda förening nu?! Peter Antoine kanske, det är ju en hård snubbe!

Nu ska jag gå o sova, sur, förbannad och främst jäkligt besviken!

Gam-nackar!

99115-8

Då har de kommit till Stora Valla!
De förbannade himla gam-nackarna. Talibanerna i Örebro har en flock som saboterar och bråkar, många andra föreningar, nu har vi oxå fått dem!
Hur DUM I HUVUDET får man bli?
Hota per brev, ringa och skicka hot och tillsist skruva loss muttrarna på bilen!
Visst denna säsongen har inte börjat speciellt bra, men att försöka mörda tränaren gör väl inte situationen bättre!

Klicka --> här <-- för mer info.
Finns även info --> här <-- och --> här <--

Vulkanerna har tagit avstånd och ordföranden i Degerfors har gett Mark sitt fulla stöd!

Hoppas nu bara att de griper det aset som har gjort det här och att han får sitt rättmättiga straff! Att innan fängelse väntar få gå ut på Stora Valla, visa upp sig för hemmapubliken och ta emot vårt hat mot sådana som honom!
Det är ett korrekt och lindrig straff i mina ögon!

Jag säger bara FY FAN!

Det är dumt...

99115-8

Det är dumt att skylla på andra när du inte är bättre själv...

Hittade en intressant artikel på detta ämnet på Aftonbladet idag! Ni får leta själva, de som känner mig kommer finna den, ni som inte gör det får väl fråga om ni promt vill veta!

Peace!

Här kommer de utlovade bilderna!

99115-8

Tjo!

Jag har funderat lite på hur jag skulle göra med dessa Kreta bilderna. Bloggarna där det är skrivet finns ju längre ner här i bloggen. Nämligen här(för del 1) och här(för del 2)

image82

Funderade nämligen på en ren fotoblogg, men efter vidare tankar kom jag fram till att det blir mer som en enhet om jag placerar rätt bilder till rätt dagbokskapitel.

Så scrolla er neråt(eller klicka på länkarna) för att se de underbara Kreta bilderna!

Peace

Vi är inte bättre än så!

99115-8

Haha, idag gråter The Ark ut i tidningen(läs Aftonbladet).
"Vi är världens bästa band oavsett den här dyngtävlingen, säger Ola."
Fel herr Salo. Ni är pajaser, världens bästa pajaser! För inte kan väl någon tycka att de gjorde ett bra framträdande, det var tamt, tråkigt och ytterst platt! Trots detta så fick de innan omröstningen 5+ av schlagertidningen Aftonbladet!
Det är lätt att hålla på hemmalaget ;o)
The Ark var lika tamma som de svenska kronorna när de tog sig an såväl Kanada som Ryssland!
En 4:e plats för dem måste ses som mycket godkänt, likaså måste en 18:e plats för The Ark vara något de ska vara nöjda över. De hamnade ju bara 1 poäng efter Finlands otroligt bra bidrag! Det brukar ju heta att man får det man förtjänar!

Men ändå kvarstår faktum att jag var besviken efter ESC(tryck på Escape eller) igår kväll.
Inte för att Serbiens korthåriga flatta vann, utan mer för att Ukrainas folietant inte vann!

För i den här bloggen finns det bara en vinnare!
12 points goes to UUUUUKRAINE!



--:Länkad från YouTube:--


Tack o Adjö!
Peace!

Nattsudd!

99115-8

Nattsudderi, borde egentligen sova nu så jag orkar städa imorgon...menmen, det löser sig säkert!

Peace o sov gott!

Lår

99115-8

Idag på träningen kände jag av det igen, trots att det gick bra att träna innan Kreta och även i måndags!
Blir SÅ HIMLA TRÖÖÖÖÖÖÖTTTTTTT!!!

Suckar och stön!

En massa...

99115-8

Det har hänt en massa roligt och en delmindre kul på sistone, gör en lite lista:

* Jag har fått ett kusinbarn, en lite Elijha. Han föddes när vi var på Kreta! Lite tidig men mycket trevligt!

* Detta leder till att jag får besök av kusin Samuel i helgen, oxå trevligt.

* Att han kommer leder till att jag fick ytterligare ett skäl för att slippa Göteborgsvarvet, jag hade mina fundering och efter träning i måndags tog jag ett defintivt beslut, det blir inget varv. Orkar ju knappt med löpningen på uppvärmningen.

* Men eftersom jag är hemma får jag även fira Dudda som blir 25 på fredag och jag kan delta i den grillfest och (tyvärr) schlagerkväll som blir hemma hos honom på lördagen. Det är ju helt klart bra grejer!

* När jag kom hem från Kreta insåg jag att jag inte beställde de böckerna jag borde haft i skolan, vilket ledde till en panikbeställning i söndags. Problemet är bara att de borde varit utlästa i måndags och de har ännu inte kommit idag(onsdag).

*Men har iallafall fått låna Lisas ena bok och läste ut den igår. Den handlar om Sofia Åkerman, Zebraflickan. Om hennes tunga liv där hon skar sig själv, hade ätstörningar och åkte in och ut på olika psykavdelningar och fram och tillbaka till sjukhuset vid olika självmordsförsök! En intressant, men ack så jobbig självbiografi. Tyvärr har incest boken inte kommit idag, så jag får ha ångest imorgon när vi ska träffas för att jag inte har läst den! Menmen...den kommer kanske imorgon så jag hinner läsa den innan helgen.

Iom att jag "levde" en hel dag med Sofia igår blev den skum, det är jobbigt att läsa såna böcker, de sätter sig i hjärtat och i själen. Man vet ju att problemen finns nära en. Att folk har eller har haft problem med det ena eller andra! Det tär samtidigt som boken gav mig en bild av hur det kan vara att leva i skiten!

Peace!

Grecce part two

99115-8

Ska nu uppdatera denna delen med fakta, en massa fakta. Fick även meddelande från min käre bror, så bildern är på väg!

Jag slutade Part One med vår regn dag.
Det var den enda dagen med regn vi hade. Solen valde att skina över oss på onsdagen och jag, Emil och Gustav tog oss till den närliggande stranden medan mor o far tillsammans med vilddjuret Johan tog bilen till Elefonisis(ska tydligen vara en av de bästa stränderna på Kreta!). 
En slappdag där vi vandrade runt i Stavros by, kollade på de två stränderna som ligger där och valde den ena där vi spelade lite fotboll med en inköpt plastboll och sedan låg och gottade oss i solen.
Vi vandrade hemåt, lagade mat och spelade kort. På kvällen kom resten av familjen hem och de var nöjda med sitt besök till elefonissis. Det hade blåst, men stranden var tydligen väldigt fin.



Det blev kväll, och det blev natt. De vilade den natten
Det blev morgon och det blev en ny dag!

Tanken var att eftersom de andra(läs föräldrar och lillelillebror) haft bilen dagen innan så skulle vi få den på torsdagen. Men så blev det inte. Vi endades om att vi skulle ta en sväng upp till en kloster och sedan vandra därifrån ner till havet. Det skulle nog ta någon timma och sedan skulle vi lägga oss på samma strand som tidigare! Så i vår lilla Yaris klämde vi in 4 bröder och två föräldrar, det funkade ganska funktionellt. Tur att Johan bara är 10 år. Vi åkte upp till klostret, tog en tur därinne, eller rättare sagt...inne och inne, fick vandra runt på klostergården ett varv. Mer var inte öppet för oss(vi som kallas allmänhet). Sen tog vi vår vandring ner mot vattnet. Det var ganska många trappsteg och en slingrande stig som sakta tog oss neråt. Så kom vi ditt, efter en timme eller nått sånt. Men vilken plats! Vi bara njöt! Dalen delade sig och en liten bukt med turkost vatten hade tagit sig in mellan klippväggarna! Så vi strippade snabbt av oss våra kläder och simmade i saltvattnet och hoppade från klipporna! Mycket trevligt. Efter en god stund vid vattnet så var det dags att vandra hem, med blöta underbyxor(min bröder retade sig på att jag en gång kallade min kalsonger det, är det gubb varning på sådana uttryck?) i handen och ett stort leende :op. Vår korta förmiddagsutflykt hade blivit en heldags sådan och den avslutades på en taverna i Stavros by. Alla var nöjda och glada!

    



Det blev kväll, och det blev natt. De vilade den natten
Det blev morgon och det blev en ny fredag!

Jag, broder ett och broder två(går även under namnen Emil och Gustav) hade redan på kvällen innan bestämt oss för att åka och titta på Knossos. Så det var bara att hanka sig upp ur sängen när klockan ringde, äta frukost, packa ut sig i bilen och fara iväg. Vi körde, tutade och hade trevligt. När vi kom till Heraklion stannade vi några timmar(närmare 4-5) och solade och badade på en strand där turistflygplanen passerade in vid inflygningen till flygplatsen. Vi lekte med vår medhavda plastboll, men fick avbryta det då en hund absolut ville vara med och leka. Vi kastade gris med honom en stund, innan Emil sprang upp på stranden och gömde bollen. Han följde efter men simturen hade gjort honom lite trött, så det var med stapliga ben han äntrade stranden. Han hittade ingen boll och gav upp, liksom vi la ner vidare bollekande.. Denna dag i solen gjorde bröderna chockrosa medan rutinerade och gamla jag, stannade bara vid en lätt rosa skiftning. Innan vi fortsatte resan mot vårt mål(kl hade hunnit bli 17) så åt vi en trevlig greksallad och tittade ut över stranden! Jag hade inga förväntningar på Knossos, men det var väl sådär att vandra runt där. En del var gammalt, annat var gammalt och återuppbyggt och en del var återuppbyggd nästan helt ur huvudet på arkeologen som grävt ut stället. Det var inte för inte man fick känslan av att allt kan ha varit påhittat ;o)
Men det får man väl inte tro...det hade ju iallafall lagt ner möda på att få det återuppbyggda att se gammalt ut...

Hemresan gick i en hejdundrande fart, Emil tog rygg på de galna taxi chauförrerna och såväl turister som kretianer fick se sig passerade av vår räser Yaris! 

    
 
   



Det blev kväll, och det blev natt. De vilade den natten
Det blev morgon och det blev en ny dag!

Eftersom Emil och Gustav bränt sig dagen innan så valde de att ta bilen in till Chania för att strossa runt på gatorna där. Själv ville jag förbättra min bränna och la mig vid poolen. Där låg jag och stekte under de värsta timmarna för att sedan taktiskt fälla upp parasollet kl 14 när solen började bli human igen...hmmm inte helt genomtänkt, menmen..inte ens denna dag kunde få mig helt ur form. Visst jag antog en rosa ton, men inte alls nära det jag hade befarat! Mor, Far och Johan höll oxå till i närheten av eller i poolen... en slappardag som avslutades med en ordentlig kortspels kväll.

 



Det blev kväll, och det blev natt. De vilade den natten
Det blev morgon och det blev en ny dag!

Söndagen skulle vi åka hem och efter frukost packade vi in våra saker i bilen och så for vi 2 vändor fram och tillbaka till flygplatsen! Väl där insåg jag att jag inte visste var jag lagt mitt pass. Det underbara passet med stämplar från libanon, syrien, turkiet, indien och ukraina. Så efter lite letande(och zero hittande) bad jag en kort bön till vår räddare och hoppades att körkortet skulle räcka som legitimation. Det gjorde det och jag fick lämna kreta! Flyget hem gick utan problem och såväl bilfärden. På kvällen öppnade jag återigen dörren till mitt hem. Där jag nu sitter och skriver detta. Kan tillägga att jag ännu inte hittat mitt pass! Ibland förundras jag över hur slarvig och virrig jag kan vara!

   


Så detta var vår resa med familjen till Kreta! Jag hoppas på ett snart återseende med det turkosa vattnet. Om det är i Kreta eller någon annanstans får vi se..

Peace!

Ps. Bilderna ligger som sagt på posten, hoppas jag kan uppdatera dem här någon dag! Ds

Greece part one!

Tjo!

Nu sitter jag pa en seg dator utanfor Chania!
Har inga svenska specialtecken sa det blir prickfritt ;o)

Benen ar rosa och humoret hogt over oronen trots att det regnat hela dagen! Men solen tyckte val att vi behovde en dag utan den, med tanke pa de rosa skiftningarna som syns pa alla vara kroppar.

En lite kort surme over tiden har!

Vi lamnade Arlande kl 0645 och landade i ett soligt och vacker Chania runt 10 tiden. Efter vantan pa baggage och hamtning av hyrbilen sa for mor, far och johan ivag for att finna vart hotell. Jag, Emil och Gustav tog oss till den narmaste grasmattan och lekte lite med var hacky-sack medan solen gassade pa vara bleka overkroppar. Efter en timme i den stralande solen sa kom fadern tillbaka och hamtade oss och aven vi fick fara till hotellet. Det ligger i en by som heter Stavros och ar belaget ca 100 m fran vattnet, tyvarr har vi 2-3 km till narmaste strand, sa annu har vi mer an tittat pa den. Men solnedgang IT IS! (Synd att du inte ar har Babe!) Forutom att komma pa plats sa roade vi oss med att ta en trip in till storstan, las Chania. Dar strossade jag, Emil och Gustav lite i hamnen och hamnade pa ett litet glass hak dar vi lat detta kyla vara varma strupar. Nar vi kom hem softade vi lite innan sangen kallade, att resa hela natten tar pa krafterna!

     


Det blev kvall, och det blev natt. De vilade den natten
Det blev morgon och det blev en ny dag!

Var andra dag(las mandag) spenderades i solen. Forsta delen vid poolen, andra delen pa terrassen utanfor mor o fars overvaning. Det ar namligen sa att de har en tva vaningslagenhet med 4 sangar, sjalv sover jag pa soffan i min, emil och gustavs lilla lagenhet. Att sova med de tva kan ha sina nackdelar, som att vakna till nagon hemsk egengjord signal pa morgonen!
Mor, Far och Johan(ska vi kalla dem team 1) akte in till Chania och lamnade sina soner i bushen med lite pasta, tonfisk och tomatsas, men aven detta kan bli en gourmet maltid. Om man bara later kockarna fixa lite ;o)
Eftermiddagen fordrev som sagt pa terassen och med en liten upptacktsfard, vi maste ju kolla omgivningen. Sen blev det dusch och vidare kortspelande. Det var da jag upptackte varfor jag bekanner mig till de rod vita harskarorna!
Ena sidan av smallbenet var rott, andra var vitt(eller ska vi saga att de fortfarande ar!) Mycket vackert...inte...eller knappt iallafall!

 


Det blev kvall, och det blev natt. De vilade den natten
Det blev morgon och det blev en ny dag!

Idag(las tisdag) har det regnat. Vi har fatt vila vara rodbranda kroppar och fordjupa oss i kortspelandets konster. Vi har helt enkelt softat bort en hel dag! Ganska skont faktiskt!
Nog for nu, brodraskapet hanger over min axel och vi ska rora oss vidare!
Leta reda pa nagot bra stalle och kopa mat, den stora bra butiken hade stangt!

Amy saknar dig! Pussar i massor!
Till er andra; Keep on rocking, never let the sun go down!

Frid och varme!

Ps. Kommer bilder har i inlaggen nar jag kommer hem! Ds.