En ros till älsklingen!

Var ute med kameran tidigare, i stadsträdgården stod rosorna i blom.
Så det blev lite rosbilder, trots att jag inte hade med makroobjektivet och att det kom lite regnstänk. Tillägnade min älskling som har jobbångest idag. Puss




Peace

Midsommar

Jag lovade ju lite bilder från midsommar tidigare idag! Nu har klockan visserligen tickat över 00.00, men så länge man är uppe är det samma dag.


Eftermiddagen inleddes med tillagandet av diverse rätter, på bordet fanns det att från sill, regnbågslax, gravad lax, fläskfilé, sallad, ostar till kycklingpajen jag gjort. Mycket smaskens som snabbt fyllde magen.

Efter maten var det dags för vår idrottslärare att visa att han bemästrar konsten att vara lekledare. Det blev en midsommarkamp med 4 grenar(varav den sista inte genomfördes p.g.a. en alltför stort övertag av en viss ensam spelare).

Vi började med äventyrskrocket med specialregler som att man fick flytta tillbaka till start när man bl.a. träffade de här stegarna. Gissa om folk blev frustrerade!


De tävlade var: Dudda och Maria


Same och Helle


Mattias och Hanna


och tillslut jag själv i ett alldeles eget lag!

Frasse deltog med hejarop, kurragömma i grönskan och med en gammal mans sällsynt snällhet.


Ställningen efter den första gren var: Linus 1, DuMa 2, MaHa 3 och SaHe 4

Det innebar att jag fick möta 3:orna Mattias och Hanna i nästa gren som var boule. Denna spelades i bäst av tre omgångar. I den andra semifinalen mötte DuMa - SaHe.


Här ser ni förlorarna i respektive semi som gör upp om 3:e platsen. I finalen vann jag sedan över SaHe i sudden death!
Återigen en vinstgren för den ensamme!

Nästa gren på tur var Dart, först till 100p. KOm man över så skulle man pricka sig ner till exakt hundra o.s.v.

Som ledare av tävlingarna fick jag nöjet att starta sist och när alla lagen kastat sina pilar stod det klart att träffade jag 100 innan 24 pilar(maxgräns) skulle jag vinna även denna gren. När den 19:e pilen satt saknade 9:an(om jag minns rätt) kunde jag konstatera att jag gjort det igen. 100 var där. Jag fick efter detta ta emot publikens applåder och sprida suckar hördes.

Undefeted champion i midsummergames 2008. Min krossseger och Turkiet- Kroatien på TV:n gjorde att den fjärde grenen Plump till min lycka ströks ur tävlingen(vill ni vinna mot mig, utmana mig i plump, jag är så grymt rutten på detta kortspel). 


Kvällen avslutades med midsommartårta innan 522:an tog oss in mot civiliserade trakter igen!

Peace

Sovmorgon

Idag tänkte jag sova tills jag vaknade och hur länge sov jag inte. Jag vaknade kl 13 för att jag var kissenödig, skulle säkert kunna sovit en bra stund till om så vore. Sjukt! Så här länge innefattade inte planen "sova tills jag vaknade"...

Jaja, gårdagens midsommarfest var en total hit! Så himla trevligt, ska posta lite bilder på mat, folk och lekar här senare under dagen, den är ju ändå helt förstörd p.g.a. den sena morgonen så blir nog bildredigering(om photoshop vill det) och senare ikväll kvartsfinal 3 i EM.

men det positiva är väl att det troligen kommer upp nya bilder i såväl den här bloggen som på sportbilder.blogg.se.
Hinner jag och lusten rinner till ska jag kanske kolla igenom om det ska upp lite nya bilder till The
Fisheyeexperience också!

Nu ska jag äta frukost!

Peace

Glad Midsommar

Idag har jag roat mig med att göra kyklingpaj som ska ätas ikväll...smaskens!

Eftermiddagen och kvällningen ska spenderas i Latorp tillsammas med gänget. Det är parmiddag deluxe med 3 par och eftersom Amy inte kunde komma och Simpa lagar mat på någons bröllop så blir jag utanför pargemenskapen, buhu! Hur som helst verkar vi iallfall bli  akopanjerad av regnskurar, det ser så ut iallafall!




Funderar på om jag kanske ska ha på mig presenten från bror eller mitt andra nyinköp på Irland.

Urban Outfitters is the true shit!

Peace

Det kommer..

Tankte uppdatera er lite pa den resan som jag och babe gjorde har forra veckan.

Tyvarr har jag installerat om mitt operativsystem och annu inte fatt ordning pa det svenska tangentbordet. Men sa fort det loser sig sa ska jag vara igang igen och da ska ni fa folja varan trip till Irland och Dublin for att besoka 
Grra.

Peace

Bröllopsresan

För några veckor sedan var Same och lite mer folk på Johans bröllop.

Jag tyckte jag såg honom efter Zlatans mål mot Grekland, han jublade och filmade med sin telefon. Nu har jag fått det bekräftat. Johan är och tittar på EM. Med sig har han sin nyblivna fru, de la helt enkelt sin bröllopsresa till EM. Perfekt kan man väl säga!

Här ser ni dem på bild i en artikel från AB ->
OOO

 

Matrix In Real Life!

Det tjatas mycket om FRA just nu...tydligen ska det röstas igenom något om detta imorgon..de flesta partierna verkar enade förutom Centern.  Känner mig dåligt uppdaterad men det lilla jag hittills har satt mig in i gör mig som vanlig hederlig svensson oroad över att information om mig sparas. Jag har inget att dölja, men allt som man säger eller gör är kanske inte helt politiskt korrekt... 

Vi blir tydligen spårade, FRA sparar tydligen trafikdata om oss, vilka vi mailar, vilka vi ringer och sms:ar. Ovärderlig information om man vill kartlägga människor med andra ord. Självklart tror jag inte att denna info används på fel sätt men det skrämmer mig dock att jag finns i sådana register där folk på kort tid säkert kan ta reda på var jag befunnit mig, vid vilken tidpunkt, med vilka, vem jag pratat med, vilka som jag har mest kontakt med o.s.v. Tänk om fel människor får tag i dessa register?

SVT har mer info på sin sida.
Klicka på länken -->
OOO

Aftonbladet slår som vanligt mynt av detta och ger tips på olika kodare som ska hjälpa till mot "avlyssningen"
Klicka på länken --> OOO

Min fundering blir, är Matrix redan här?

Peace

Strossar i Götet!

Har skaffat webläsare till mobilen och är nu påväg(rent fysiskt) till liseberg! det ska bli trevligt även om vädret kunde varit bättre! Peace

Tänk om och semester!

Haha! Kolla på klippet!



Tänk er en till upplaga av mig....kalasbra säger jag, många andra skricker nog katastrof!!

Nä nu ska jag packa, på söndag bär det av mot Göteborg för att senare på måndag ta flyget till Irland och Dublin. Där ska vi titta på EM fotboll och umgås med
Grra.
 
Nä vi(jag o babe) åker inte till Dublin för att titta på boll utan för att komma bort lite, göra något kul ihop och ge varandra vår ettårsdagspresent...vilken innebar att vi skulle göra något kul ihop, bara vi! Sånt är bra...

Förövrigt så rekomenderar jag starkt Emilie Ohlssons blogg. Hon förlorade en syster i tsunamin men driver idag ett eget fotoföretag och är grymt duktig på det hon gör. Denna blogg har blivit mitt nya tillhåll på nätet då jag följer vad hon gör, hämtar inspiration och varje gång blir jag så sugen på att fota, lägga ner tid på det helhjärtat. Dessutom önskar jag många gånger att jag bodde på västkusten! De vyerna hon får på bilderna kan man inte få här hemma vid Hjälmaren.

Peace on earth!

Kustbevakarna

Hittade dessa klippen av en slump idag:





Nu är det sommar, nu är det sol, nu är det brats på vattnet!

Peace

Fotboll som sagt!

Idag var det roligare med fotboll, b-svängen är så positiv, man får spela och det är alltid en bra stämning i laget.

Tyvärr bröt jag en svit idag, jag har inte missat en straff på väldigt, väldigt många år...men idag fick jag för mycket boll under foten och den smet en halv meter utanför och ovanför krysset. Surt då vi tillslut förlorade matchen med 3-2. Menmne, någon gång ska man ju missa...så hoppas väl att den sitter nästa gång!

Peace