Linus i tidningen - nästan

Tack Jonas Brännmyr.

Det är inte varje dag man får äran att stå med i tidningen. Visst det är Karlskoga-Kurirens sportblogg, men ändå, det är nära.

Jonas skriver om mig i bloggen den 22 maj 2009 00:34 med rubriken Äntligen lite känslor!

"Det enda jag kan bli lite smått upprörd över är hur sidans redaktör, Linus Persson, uttrycker sig i ett blogginlägg: "Men vadå, han (jag alltså, Jonas anmärkning) är 23 år och kan inte vara en luttrad gammal räv ännu, som vet vad man ska fråga, när och hur." Luttrade gamla rävar struntar alltså i att sköta sitt jobb och ser istället till en idrottsförenings bästa. En idrottsförening som den luttrade gamla räven är satt att bevaka och kritiskt granska. Nej du, Linus, du har nog en hel del kvar att lära innan du uttalar dig om journalistik."
Läs hela inlägget

Det lösrykta citatet kommer från ett inlägg jag skrev i Vulkanbloggen med rubriken "En liten mask den 21:a maj".
Att han inte ens länkar till den berörda artikeln visar på hur lösrykt citatet är och att han hackar på mig, som försöker nyansera diskussionen lite visar ju bara på hur mycket han missuppfattat situationen. Men visst jag är kanske inte klockren när jag författar saker. Jag är ju inte journalist! Just nu kan jag inte göra mer än att le, ska snart sätta mig och skriva ihop ett svar till honom. Det ska bli kul! Kan inte låta bli att skratta åt hela situationen...hahaha!

Peace

Mitt liv kretsar kring vissa saker...

Jag har upptäckt att mitt liv just nu kretsar kring ett gäng specifika saker.

Degerfors IF -> Fotbollslaget i mitt hjärta, där jag tillsammans med Erik driver
Vulkansidan och är ansvarig webredaktör. Denna sidan tar grymt mycket tid då det är införreportage, reklam, matchrapporter, utveckling, blogg, gästbok o.s.v. som ska fixas med. Det finns alltid småsaker att plocka med. Senast idag skrev jag ett långt blogg inlägg om civilkurage och att våga ta sitt straff.

Skolan -> Att läsa både socionomprogrammet och en extra kurs med Freds- och utvecklingsstudier tar tid. Desutom har vi haft en hysterisk termin och jag har väl egeneltigen inte gjort andra saker än att läsa böcker, förberreda inför seminarier och skriva arbeten denna terminen. Har inte varit många lediga stunder att andas.

Vänner -> Jag har en hel del goa vänner här som är underbara att umgås med, tyvärr flyttar stora delar av kärnan av de man umgås mest med...det är tråkigt. Men jag får fylla upp detta tomrum med nya. Alternativt fylla upp men någon ny hobby.

SMU -> Att sitta med i en styrelse tar tid, visst vi ses bara en gång i veckan och det är ju inte direkt överväldigande, men i perioder så blir jobbet akut och mycket. Som när tidnings deadlinen närmade sig. Nu visade det sig tydligen att de inte vill h mina alster, vilket jag starkt ifrågasätter och därmed kommer jg framöver enbart se till att de får en kalender. För vill de inte ha en levande SMU sida i tidingen ska de inte få någon heller. (ja, jag är precis lika bitter som vanligt)

Kort sammanfattat är det nog så att mitt liv kretsar kring dessa sakerna. När jag inte gör något så umgås jag med Babe. Hon är definitivt en sak som mitt liv kretsar kring. Men det blir mer vardagligt än det andra.

Peace

Ljus i tunneln

Jag ser ljuset i tunneln, men innan jag kommer fram vet jag att det kommer komma ett par perioder då det blir mörkare än det jämngrå jag är i nu..

Snart är det sommarlov!
Någon som har ett jobb att erbjuda mig?


Annars kan jag barnvakta den här godingen hela sommaren, nu var det jättelänge sedan jag var hos Emil och Sofie. Tur att vi träffas på Liseberg om 10 dagar!

Peace

Äntligen!

Spärra ute avskummet...helt rätt sätt att lösa detta, sen när de är borta kanske SvFF vågar släppa lite på de absurda ideérna som begränsar supportrarna att utföra snygga och ordentliga tifon och stötta sina lag!

Läs mer:
http://na.se/nyheter/2.2503/1.455649

Peace

Fjärranslutning

Det är spännande det här med besök långt ifrån. Imorgon kommer Dudda, en av mina bättre vänner. Han har vid ett flertal tillfällen varit hemma i min lägenhet i Örebro och sett röran där.

Men nu, när han kommer ner imorgon, gissa vem som städar och håller på och bygger upp en falsk fasad...jo undertecknad. Han vet att han kommer till en illusion och varför krävs det långväga besök för att det ska bli lite ordning. Det är en fundering.

Förövrigt är det nu bara 3 dagar till lördag och Göteborgsvarvet, vi får se hur det går. Ska iallafall bli kul, hoppas jag slipper få för stora skavsår på fötterna.

Peace




Transkribera..

Den människan som kom på att man kunde spela in på band och transkribera detta måste haft en väldigt tråkig fritid...

Peace


Girighet i en liten ask!

Girighet, avund och lögn är alla sk. dödssynder...eller? Faktum är att jag inte kan mina dödssynder. Men vad kvittar det...jag kommer ändå dö en vacker dag, jepp på min dödsdag kommer det inte regna...

Men det var ju inte min dödsdag jag skulle blogga om, var vill jag komma då...?

Jo, jag tänkte rikta lite kritik mot Apotekets VD Stefan Carlsson. Han är en girigbuk!
Varför då? Jo, för att han öppnade baren på en studentfest och när fakturan drog iväg så skickade han den till Apoteket istället för att betala själv. Nu blev han påkommen och "rak i ryggen" som han är, kröp han på alla fyra hela vägen fram till korset och säger nu att han självklart ska betala den fakturan själv...haha...nu när han blev påkommen....PAJAS säger jag!

Det som upprör mig är egentligen inte hans handling, utan kommentarerna på Aftonbladet. Folk hyllar hans ärlighet i kommentarerna? Som om de tror att han hade betalt om han tänkt ytterliggare en gång utan att bli påkommen...

Vill ni se vad de skriver...
klicka här-->

Peace

I brevlådan kom en ny vän

Idag kom det en ny vän skickad till mig.

Så här ser den ut


Kommer bidra med många och roliga närbilder. Nu ska jag bara köpa till adaptern så jag får 1:1.
Men tills dess får jag nöja mig med toppenskärpa och 1:2.......kan nog bli bra ändå!

Peace 

Regn...

Igår var det bra fotoväder(mellan regn o sol), men bilderna blev inte riktigt vad jag ville..men bjuder ändå på en oredigerad bild av grönska. Det är vår, nästan sommar och syrenerna har slagit ut här!


Idag regnar det bara!

Bra det, för jag måste sitta inne och plugga för att bli klar inför morgonsdagens seminarium. Då ska jag förvandlas till en Marxist, Liberalist eller Realist och sedan argumentera inför UN....någonting, varför Iraq ska använda sig av just vår modell. Förutom detta ska jag lämna in ett paper på 2500 ord. Men det blir nog gött!

Man kan ju hoppas att man blir Liberalist eller Marxist, känns enklast så. Antingen vill man att allt ska vara fritt, eller så är man allmänt emot allt. Staten och kapitalet tänk.

Förövrigt har jag och Sanjin börjat på B-uppsatsen...det rullar på tycker jag. På fredag ska vi sätta oss med inledning, tidigare forskning och problemformulering. Blir nog bra. Lyckas vi hinna med allt det så kan vi med gott samvete ta helg.
På måndag väntar nämligen intervju med en rektor och en skolsköterska på den skolan vi ska göra vår undersökning. 

Nä...nu måste jag fortsätta skriva på arbetet!

Peach

Dagen efter på Campus

Jag blir lika fascinerad och frustrerad varje helg jag knallar över campus. På kvällen sitter folk, det myllrar rent ut sagt av människor på Tuvanängen. Ser jättetrevligt ut, Campus verkligen lever upp!

Att alla dessa människorna sedan blir alltför fulla för att bära bort sitt skräp är sedan tydligt. För varje söndag samma sak! Fattar inte hur man kan lämna så mycket skit. Det bästa vore ju om städbolaget NCC inte städade upp detta under veckan. Då kanske alla dessa BORTSKÄMDA SNORUNGARNA SOM SKITER I ATT STÄDA lär sig något??

Om inte annat kommer vi vanliga störa ihjäl oss och troligen driva någon typ av revolt mot våra sunkiga, lata och otroligt nonchalanta grannar!!! För hur kan man lämna en plats såhär och sedan förvänta sig at någon annan tar hand om det.



Ja, jag låter som en grinfarbror, men har tröttnat på glaskross på cykelbanorna, en soptipp på gräsmattan och folks allmänna nonchalans för de allmänna utrymmena!

Peace

51.52

51.52 blev den officiella tiden på Växjöloppet, helt ok får jag väl säga.

Är relativt nöjd!

Tyvärr blev blåsan under min fot större och det oroar mig lite, då jag verkligen vill löpa in mina nya skor, men samtidigt får jag inte förvärra min blåsa. Det blir en avvägning hela vägen från till GBG loppet.

Peace


Första provet

Idag sker första riktiga provet inför examensdagen den 16:e maj!


Växjöloppet väntar, 1 mil ska springas och det startar kl.13. Kan bli en varm löprunda med jag dricker vatten och hoppas att allt ska gå bra. För säkerthetsskull springer jag i mina gamla skor för at slippa ev. blåsor och liknande som kan uppkomma annars!

Återkommer med resultat senare idag! Nu ska jag äta frukost!

Peace