Rinkeby

Rinkeby...idag finns mina tankar på plats bland utsatta människor i ett av Sveriges Ghetton...det är sorgligt när sådant här händer och det blir ännu värre när redan utsatta människor drabbas...dubbel olycka så att säga..

Peace

Nummer 3 är nummer 1!

Idag fortsatte budgivningen. Budgivare 7 gav sig in i kampen, men ikväll har nr. 3 fortfarande högsta budet. Nu skriver jag troligen kontrakt imorgon! 

Ikväll efter jobbet tänkte jag ta mig ut och leta efter lite svamp i skog och mark. Som vanligt när jag letar svamp så blir det inget, mest blöta skor, och lite bilder på annat. Bland annat på en massa myror som sprang på en stock fram och tillbaka...
 
...samt på lite bär och annat i skogen.

Bären, som är skogshallon följde med hem... så till kvällsmat blev det lättyouhurt, musli och nyplockade hallon...gott värre! 
Fick jag lite nytta av min skogstur...

Peace

Idag började budgivning

Det är spännande det här med budgivning. 

Igår var det visning på lägenheten och idag startade det. Förmiddagen gick långsamt, inga bud trillade in och jag funderade på hur det här skulle gå. Min mäklare hade ju sagt att hon skulle ringa runt. Varför hände inget.

Men sen kom det magiska stiltjebrytande SMS:et. Klockan var 12.11.
Efter en lugn start mellan budgivare 3 och budgivare 6 kom snart budgivare 1 in i kampen.
Han höjde budet och budgivare 3 svarade. Det verkar förövrigt som budgivare 6 la ner efter sitt öppningsbud.
Nu står kampen troligen(om ingen oväntad kommer in i kampen) mellan 1:an och 3:an och just nu sitter 3:an i förarsätet så att säga. 

Vi får se vad morgondagen håller i sitt sköte...kanske mer spännande SMS från Länshem...man kan ju alltid hoppas!

Peace

Vinst varje gång

I veckan har jag klippt gräs och rensat rabatter, precis som planerat.

För att liva upp rensandet, eller lukandet som mina kollegor kallar det(vad är det för ord egentligen?) har jag börjat leta efter vinster i buskarna. Varje gång jag hittar en mördarsnigel tänker jag VINST och sätter hackan genom den och sen får den flyga en sista flygtur till någon ny destination. 

Igår drog jag fram 4 vinster under samma buske...snacka om att hitta en högvinst!

VINST varje gång!

Peace 

En vetenskap

Det är en hel vetenskap det här med att sälja en lägenhet. Ska man tacka jag till bud innan den öppna visningen, hur mycket ska man i sådanafall salta priset? Sånt har jag grubblat på nu den senaste dagen. 

Det slutade med att köparen accepterade mitt saltade bud, men att han inte kunde avsluta budgivningen på fredag som det först var tänkt utan på måndag då visningen är. Så nu blir det öppen visning iaf. Gör kanske inget, för det ringde tydligen en tjej idag som var intresserad att kontra hans bud(det saltade), ska få se lägenheten imorgon lunch, får se om intresset finns kvar efter...

Hursomhelst blir det måndag, öppen visning sen får vi se hur det blir med allt! Allt är iallafall tillbaka på ruta ett med utropspris och hela kittet!

Peace
//Linus

Morgon

Idag har jag en pigg morgon, en sån där morgon där man inte är dötrött när man ska göra sig iordning till jobbet. Det är ju skönt!

Peace

Lägenhet tillsalu!

Lägenhet med relativ närhet(15 promenad) till Örebro centrum säljes!

Även smidig för studenter, 10 minuters promenad till buss direkt till Universitetet eller sätt dig på cykeln och var framme på ca. 20 minuter. Vad är bättre än att starta dagen med en cykeltur?

Tycker man om natur och att vara ute och gå, rekommenderas Rynningeviken med alla nyrenoverade gångstigarna, kanske en fika vid Naturens hus, gå ner till slussen och vandra utmed svartån eller varför inte strosa i skogen vid Venaspåret. Norr och dess omnejder erbjuder en underbart varierande miljö!

Intresserad, titta in här --> [
klicka för att ta mig vidare]

Visning den 20 juli 17:00 - 17:30
Peace

Grattis Same och Helle!

Igår förlovade sig Same och Helle!


En får gratulera att Same äntligen fick tummen ur och friade till sin fagra Helena...dessutom på en sådan simpel plts som en enkel fjälltopp, på fjälltur. Förstår att hon blev överraskad ;o)

Peace

Lägenheten i bilder

Jag lovade ju bilder på min pimpade lägenhet!


Snart finns den även på en hemsida nära dig, sen är det bara att hoppas på att det dyker upp ett flertalet hugade spekulanter till visningen den 20/7...

Mycket i helgen

Det var mycket i helgen, så mycket att jag spydde på IKEA:s parkering i Örebro! Nu kan jag lägga IKEA till min personliga samling av skumma ställen att spy på. Senaste var Polishuset i Växjö...men det var något år sedan, så inget att fundera över nu. Blev även en hemmadag idag, mådde inte hundra imorse, så istället blev det sova tills jag vaknade. Det skedde istället klockan 12.03! Inte ofta jag brukar sova så länge...var nog helt enkelt utmattad, hoppas jag. För spysjuk vil jag inte vara!

Bilder på lägenheten kommer imorgon eftermiddag tror jag, vi får väl se.

Peace



Avresa Örebro

Nu bli det avresa Örebro och pimpning av lägenheten. Tar med kameran och kan kanske bjuda på lite bilder från spektaklet...

Peace

Vaktmajster

Nuförtiden slavar jag som vaktmästare, med ansvar för den yttre fastighetsskötseln på Södraskogsägarna i Växjö. Det är roligt och intressant. 


Ett litet tillägg är vad jag jobbar med, jag klipper chefernas gräsmattor, rensar deras rabater och putsar deras staket. En helt ny värld har öppnats för mig, trodde knappt att det fanns folk som fick allt sådant här skött av andra. Men är man VD eller högt uppsatt chef på Södra får man det. Hur ser det ut på andra stora företag?

Peace