Nya tider

Idag tog jag beslut om nya tider. Mäklaren har kollat på min bostadsrätt i Örebro och snart kommer den finnas på nätet. Ska städas och pimpas lite till. Veckan som har gått har den målats och gjorts iordning på så sätt...

Veckan som har gått ja, jag och Babe har varit i Örebro, målat, umgåtts och igår var vi i Karlstad, jag o Grra såg Degerfors göra processen kort med Carlstad United. Still Värmlands bästa fotbollslag! Babe tränade med Karin.

Njut nu av sommaren, det ska vi försöka göra nu någon dag innan det blir återkomst till Växjö och vidare jobb..javisst, jag fick jobb nästan hela sommaren.

Peace

Nationalsånger

Idag lyssnar jag på nationalsånger. Det är underhållande...

Annars försöker jag få in de sista etiska aspekterna i vår B-uppsats som aldrig verkar bli färdig...suck...byråkrati...hemskheter!

Tänk om man vann någon miljon på travet idag, då skulle jag nog ta ett sabbatsår. Eller det är ju knappt något kvar...bara praktik, c-uppsats och eget val. Hoppas de har några intressanta valbara kurser.

Peace

The Boss

I söndags var jag i Stockholm och bevittnade en go konsert med Bruce "The Boss" Springsteen. Även om jag inte är något jättefan som kan alla låtarna så måste jag säga att han gjorde en grymt bra spelning. Fullt ös hela tiden och att hålla gång i nära tre timmar utan större uppehåll är bara en eloge.


En eloge ska vi även ha, som stod på Stadion i 4,5 timme. Det var tungt...

Kvällen anekdot kom ute på gatan innan konserten:
Biljettförsäljaren bröt eller nått sånt. Ticket for the Buss, tickets for the Buss. Hmmm...sålde han bussbiljetter? Eller var karlstads stolthet dabuz(hur stavar de?) i stan samtidigt?

Peace

Nationaldag och fotboll

Allt kan summeras med det här klippet


Fast det blir lite Degerfors också, då de är i Norrland och ska ta sig an Skellefteå FF

Peace

Mancold

Min kära flikka anser att jag har dragit på mig en mancold.



Så illa är det inte riktigt, men ordentligt förkyld är jag och kommer därför missa Linda examens fest som är ikväll. Hoppas bara att man hinner bli frisk till resten av helgens begivelser. Det är ju bl.a. viktigt fotbollsmatch x 2 imorgon.
Först Degerfors mot Skellefteå, sen Sverige mot Danmark. I ena matchen hejar jag på rö´vitt det gör jag inte i den andra.

Peace

Snart EU val....glöm inte att rösta!

MP har en skön serie med röstfilmer som ni kan roas av och förkovra er i. Vi startar med röstfiske ;o)



...och glöm inte bort att går du inte och röstar så bidrar du till at små obskyra missnöjes partier som Piratpartiet, FI, SD och Junilistan kommer in i parlamentet. Gör rätt, gå och rösta!

Peace

Konsten att förstöra!

Vissa människor kan konsten att förstöra...

Ordförande i min bostadsrättsförening är en sådan! Han avslog idag min ansökan om att hyra ut min lägenhet i 6 månader till en av Gustavs arbetskamrater. Grra planerar nämligen att dra till Norge en sväng.

Med detta mail sabbade han min sommar...

1) Jag måste nu hem till Örebro och fixa iordning allt småplock som ska göras i lägenheten(hela min tidigare planering blir nu totalt uppfuckad)

2) Nu måste jag o Grra fixa iordning något system där vi löser hyran i sommar. Sooooo long hyresfria sommar!

3) Utan jobb har jag massor med tid, visst det är positivt..men utan jobb har jag inte överdrivet med pengar att fixa iordning allt och flyttstajla!

Så enkelt och underbart smidigt kan man förstöra någons dag!

Peace

Long time no seen..

Har stressat för att få in mina arbeten och nu sitter jag här. Relativt lugn, men med en massa privata saker att ta tag i!
Det blir ju lätt så att vardagen hopar sig tills man har tid med den igen! Visst jag blev klar i torsdags, men inte förrens nu hade jag ork och lust att fastna i bloggen.

I helgen var vi iaf i Göteborg. En trevlig utflykt och firande av mammas  och pappas 30 årsdag som gifta! Det är stort!
Fredagen spenderas hemma hos kräket, mye trevligt! på lördagen blev det Liseberg med familjen och karusell efter karusell avhandlades. När familjen åkte hem åt varsitt håll, stannade jag o Amy och lekte vidare med Sofi och Ume!
Dessa följdes sedan med ner till Frillesås, där hus nära havet intogs och även halva söndagen spenderades grillandes på klipporna.  Tyvärr hade jag ingen kamera med, så det blir no pictures :o(



Nu skiner solen och senare idag ska jag till informationenheten på skolan och ta lite bilder till skolans katalog, information o.s.v. Det ska bli kul! Linus - Lins Lus!

Peace