Snart EU val....glöm inte att rösta!

MP har en skön serie med röstfilmer som ni kan roas av och förkovra er i. Vi startar med röstfiske ;o)



...och glöm inte bort att går du inte och röstar så bidrar du till at små obskyra missnöjes partier som Piratpartiet, FI, SD och Junilistan kommer in i parlamentet. Gör rätt, gå och rösta!

Peace

Kommentarer
Postat av: Fredrik Larsson



Ja vi är ett missnöjes parti till stor del. Men vad är det för fel med det - skall vi knyta näven i fickan svära lite och gå och rösta på samma parti som tidigare trots sveken?



Isf. kan vi ju omedelbart avskaffa demokratin och dela in populationen i 20% moderater 15% miljöpartister 25 socialdemokrater osv.. Tänk vad pengar vi sparar på. att slippa föra ut en massa budskap och hålla vallokaer öppna. Att sedan partierna kommer vara överens om alla frågor gör ju inget för det är ju ändå De Gröna och Moderaterna eller hur?



Nej du - bränt barn skyr elden och igår i the Guardian släpptes en del av ett lackt förslag till 5-års plan för säkerhetssamarbete. Man talade om den "wealth of Information" man får när alla avlyssnas och man kan kartlägga vilka som <b>protesterat!!!</b>.



Jag röstar pirat för 1984 är bara 5-år bort.



Mvh

Fredrik Larsson

2009-06-05 @ 08:33:16
Postat av: Linus -> Fredrik

Välkommen!



Det är bra att du går och röstar! Alla röster är ju lika mycket värda och senast idag såg jag att ditt parti hade en 5:e plats på någon mätning i aftonbladet. Det är strongt gjort för ett enfrågesparti!



Visst är det ni står för viktigt och genom ert engagemang tvingar ni de "gamla" rävarna att tänka igenom sina manifest igen...cred för det! Det krävs att någon väcker frågan. För inte vill jag få allt i mitt liv loggat. Så tro inte att jag hellre skickar SD, Fi och till och med de Eu kritiska Junilistan till EU. Nä, ska något missnöjesparti in får det bli ni!



Men tyvärr för dig så är jag icke påverkbar, då lagt kort ligger och rösten redan är lagd. Men lycka till!

2009-06-05 @ 19:18:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback