Fotboll

Fotboll är en förunderlig sport, ena dagen brinner man för den, nästa är man trött på den.

Idag är det en sådan dag när man bara känner för att lägga ner och gå under. Kan visserligen beror på att jag åkte till Odensbacken idag och fick spela 3 minuter. Återigen var det en ny uppställning som luftades i backlinjen och det känns lite bittert att man aldrig får chansen. Hade jag varit hemma i höst hade jag frågat Paul vad han ser mig för som typ av spelare, nu känns det mer som det kvittar...Det som kändes värst var väl det faktum att jag iom denna matchen inte hann ta mig till Stora Valla för att utöva min nya favorithobby, nämligen att fota fotboll. Att DIF dessutom vann matchen med 2-1 hade ju inte gjort saken sämre....menmen, en kväll framför datorn där man ser dem vinna är väl inte fy skam det heller...men man känner sig ju lite dum när solen skiner och värmer på utanför och man sitter inne! Men det kommer ju en dag imorgon också, som även den innehåller fotboll! Kanske blir roligare, det är ju B-laget!

Peace

Ps. Jag kommer sakna min klass, vissa kommentarer är ju bara så sköna, som Linn:s förklaring på hur hon vill att lärarlaget ska vara när vi gör utredningar. "Ni ska vara som korsetten runt vårt fläsk"...tack Linn, den kommentaren är verkligen priceless! Ds.

Färdigt i badrummet

Idag har jag spenderat en liten stund med att sätta upp duschdraperistången och sätta upp hyllorna vid toaletten. M.a.o. så har jag fått iordning det sista på toaletten, visst stången ska betsas och lackas, men i övrigt är det klart! Så gött!
Nu kan man dusch utan att behöva torka golvet efteråt!

Jag lägger upp lite bilder på detta när jag får hem kameran. Den har varit utlånad till pappa och han har tagit konfiramtionskort...det gick tydligen inget vidare, autofokuset blev åt skogen...i år igen...mina från förra året blev också oskarpa...m.a.o. tycker inte min kamera om att ta kort på komfirmander...

peace

Gustav utan Gustav

Nä denna bloggen kommer inte handla om Gustav min bror...tyvärr!

Däremot kommer den handla om en stor och hårig orange katt vid namn Gustav, eller mer korrekt Garfield!
Fast egentligen handlar den om icke existerande Gustav i Gustav serierna...
Så det handlar mer om Johns,Gustavs ägare, schizofreni...

Nä ni måste helt enkelt se det här själva 

---> ooo <---



Peace


Update

Nu har babe åkt hem efter en skön helg och inledning på veckan.

Igår kväll tittade jag på en grym fotbollsmatch....tack till Man U och Chelsea för en underhållande och utomordentlig CL-final! Bara att bocka och tacka, jag var sjutton nervös på straffarna, trots att jag inte håller på något av lagen...

Idag har jag varit i skolan och blivit klar med ytterliggare ett jobb. Vår grupp är ju helt fantastikt grym!
I kvällen har jag varit på företagsevent på CarlLamm, trevligt folk, god mat och till sist gratis och god dryck! Testade bl.a. ett Hjortronvin...Yummi säger jag bara! För er som tycker om hjortron kan jag rekommendera Grythyttans hjortronsvin!
Efter att jag kom hem så har jag hunnit jobba ikapp lite med fotbollsbilderna som kan ses här ->
OOO och har blivit klar med publiceringen på svenskafans också!

Imorgon blir det nog skrivande av införartikel, ev lite borrande om jag får fatt på en slagborr...vill få klart i mitt badrum nu, sen måste jag gå igenom mina papper, saknar ett Ikea kvitto som jag verkligen behöver!!

Peace

I helgen har jag ätit...

...tacos!



Peace

Babe!

Imorgon kommer Babe! Det ska bli trevligt med lite sällskap!

Är det någon som vill låna ut en cykel så lånar jag den gärna över helgen!

Peace!

Sisådär!

Nu har jag fixat och trixat lite...

Fotbollsbilder har blivit sportbilder så mitt nya projekt hittar ni på:

Http://sportbilder.blogg.se

Peace

Ett nytt projekt

Fotandet gick bra och efter att ha spenderat hela fotbollsmatchen mellan Degerfors och Åtvidaberg inne på planen med kameran i högsta hugg så har jag slagit till stort och skaffat mig en ny blogg för ändamålet!

Ni hittar mina fotbollsbilder på:
Http://fotbollsbilder.blogg.se
glöm nu inte att bokmärka den :o)

Nu ska det bli spännande och se hur detta projekt utvecklar sig, men hur som helst är det kul att springa runt på innerplan och försöka fånga den där bilden med stor B! Den 18/5 blir nog nästa tillfälle då J-Södra kommer på besök till Valla, hoppas på bra väder då också.

Peace

Fotbollsfoto

Imorse vaknade jag med ont i halsen, får känna hur det blir till imorgon, känns det sämre så blir det inget fotbollsspelande!

Annars så ska jag nog snart leta mig ut i solen igen, måste ju skaffa lite färg på mina axlar, satt och solade igår och hade bara smörjt in axlarna, detta blev inte så bra, har en mycket ojämn solbränna just nu, där axlarna är vita och stora delar av kroppen är röd! Men samtldigt blir det nog mer påklätt idag, då jag som sagt känner av en förkylning...

 Resten av dagen kommer förlöpa enligt följande schema:

- Ut till Vintrosa - hjälpa farmor med lite blandat, hon lät helt slut igår!

- Åka till Degerfors och leka fotograf åt Svenskafans sidan, jag står lite i valet och kvalet på vilka prylar jag ska ta med mig, kan ju inte sånt här och börjar faktiskt bli lite nervös. Menmen, man kan ju inte göra mer än fel!

- När matchen är slut så tar jag bilen och åker fortast möjligt till stan för att joina de andra på Dudda och Marias gemensamma, födelsedags/inflyttningsfest!

Peace

Travian

Idag kl 17.00 tog det slut. Efter nästan ett år spelande har nu server nr 3 sett sitt slut.

Hur det gick? Jo, jag tillsammans med mina allierade i ALF gick vinnande ur det hela! Kul och strongt gjort!

Denna dagen har jag längtat efter, nu får man hitta en ny hobby att pyssla med, morgon, middag och kväll...har i stortsett varit uppkopplad på
Travian så fort jag haft möjlighet och varit hemma!

Så vill ni ha något att göra, lära känna nytt folk o.s.v. ska ni börja spela...men det tar tid och innehåller en viss del beroendeframkallning, så jag varnar er, eran vardag under spelet blir inte vad den var innan!

Peace

Föreläsare och lagen...

Ibland lär man sig nya saker i skolan, ibland inte.

Igår hade jag en sådan dag då föreläsaren lika gärna kunde stannat hemma, ja det låter hårt..men hon är inget bra. Denna dagen började likadant och när det var dags för lunch började man misströsta! Men så klev hon in i salen, en pedagogisk och intresseväckande föreläsare!

Tack till dig!
Idag lärde jag mig att man blir villkorligt frigiven efter 2/3 av strafftiden. Det betyder att har du begått ett straff som renderar i 6 års fängelse så är du ute efter 4:a! Därefter har du 2 år med villkorlig dom, kontakt med övervakare o.s.v. Detta för att de kommit fram till att de flesta återfallen sker inom denna 2 års period och då vill man ge brottslingen en morot eller nått liknande!

Jag tycker detta verkar lite bissart, varför kan man inte istället avtjäna sitt straff inlåst för att sedan få 1/3 tillagd efter tiden som "villkorlig frigivelse"...vet inte om det skulle funka, men skulle någon mörda eller våldta någon nära eller kär till mig skulle jag definitivt inte vilja se honom på gatan efter 2/3 av den förtjänade domen! Tilläggas bör kanske att jag egentligen inte är för fängelse, då sjuka människor ska få vård istället för straff, men får man straff ska man väl sitta av hela?!

Peace

Ordspråk förändras...

Nya svenska ordspråk!

* Den man ligger med får bädda.
* Den som tar, han har.
* Det man inte minns, har inte hänt.
* Det man inte vet, har man ingen aning om.
* Det vi inte gör idag slipper vi göra om i morgon.
* Förtala är silver, förtiga är guld.
* Gammal kärlek kostar alltid.
* Har man slagit yxan i båten får man ro som fan.
* Man ska inte kasta spjut i radhus.
* Man måste kyssa många grodor innan man hittar sitt svin.
* Som man raggar får man ligga.
* Övning ger träning.
* Liten stuga kallas ofta stort dass.

tack till Perfu!

Peace

Only one year late

Igår fick jag klart med konfirmationskortet jag tog förra året. Efter 2 framkallningar som var mindre bra och lite pysslande så fick jag äntligen iväg dem igår. Så nu ligger de på något postkontor någonstans och väntar på att det ska bli morgondag och utdelning!

image157

Känns bra, en börda har släppt hjärtat!

Peace