Hjärtat brinner..

...för Degerfors!

I och med att jag och bror har hittat en hobby i att hålla Degerfors "Silly Season" uppdaterad så tittar man numera oftare runt bland artiklar och liknande i lokalpressen. Det blir besök hos VF(Värmlands Folkblad), NWT(Nya Wermlands Tidning), Karlskoga Kuriren, Kanon m.fl.

På VF så fanns det idag ett öppet brev till styrelsen i Degerfors. Hela artikeln kan läsas -->
här <-- men jag har valt att göra lite utdrag ur den för Stefan Hector har missat två väsentliga saker från säsongen...

-------------------
"Milenko och den utomordentlige Mrdjanin har stått för det nya i laget både vad försvarsspel och anfallsspel beträffar, ett spel fjärran från Tony Gustavssons "dödgrävartaktik" med spelsystemet 4-5-1."

I denna delen kommer Stefans först miss, Tony Gustavssons dödgrävartaktik var den som höll oss kvar i Superettan i år..smaka på den..för det var när Mille valde att gå tillbaka och spela 2 defensiva mittfälare som stabiliteten kom och vi avslutade med 7 raka utan förlust(varav 6 vinster)
-------------------

"Vi har fått se en Markus Karlsson teknisk, snabb som tidigare, men också rivig och ettrig i backspelet. På andra kanten har en lika energisk och aggressiv Kalle Norrbin från Luleå växt för varje match."
 
Här hittar vi hans andra fakta fel, det var först när Wiktorsson tog över ytterbacksplatsen som "Mackan" vaknade till liv och blev så ettrig och rivig som han skriver...HALLÅ!! Vi hade årets genombrott här! Har du missat det! Wiktorson var ju t.o.m. så bra att han fick åka till England och träna med City!

Förövrigt tycker jag inte om att ifrågasätta folks texter och hans övriga text har många poänger...men att missa dessa två sakerna gör mig lite bedrövad...behöver ju inte vara en sån tydlig Tony hatare och Mackan älskare...

Peace!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback