Återigen på hal is

Bambi är nu ute och staplar på hal is...men vadå! Ibland måste man väl det!

Ingen i Sverige har väl missat att NA har publicerat bilder av profeten Muhammed som rondellhund. Det senaste nu är att vår kära stadsminister har kallat in till kvartssamtal med ambasadörer från ett antal muslimska länder...

Många av dessa länder lever efter egna lagar, förtrycker folk och mördar folk som inte tror rätt, tänder på fel kön m.m....känns lite konstigt att de ska komma och tala sans med oss, vi civiliserad västerlänningar!
Eller är det kanske så att vi inte är så civiliserade ändå!?

Tänk på det....vilka har rätt och fel i denna soppa? Helt klart har Irans president eller vad han kallas har fel när han säger att publiceringen skulle vara gjord av sionister och i samma mening uttrycker att utrotningen av judar inte ägt rum...tänk alla nazister, era närmaste allierade är muslimer från arab världen..det är väl lustigt, var inte era ariska mål det motsatta?
Men vilka har fel, vi provocerar ju muslimerna, deras Muhammed får inte avbildas! Det får Jesus det är därför vi kristna inte grinar lika mycket! Vi västerlänningar är ofta inskränkta och tror att vår väg är den rätta....
Kanske är vi fel...kanske måste vi öppna våra ögon för deras kultur och seder! Nu säger inte jag att islam har rätt, uschane mig...tro ine så...jag säger att vi "bättre" västerlänningar kanske måste bredda våra vyer!

Sen är ju Lars Wilks en klumpig människa som gör allt för att synas, för Landonien eller vad hans land heter, sedan detta...det är tufft att vara konstnär om folk glömmer bort en...jag har inte sett din Muhammed skiss, men vem som helst kan väl rita en hund, gris, ko eller annat keatur och sätta ett människor huvud på den och sedan säga att det är en bild av Muhammed! Hundarna på mina väggar är inga människo huvuden, så inga Muhammedhundar här inte...men kamprad har ju lyckats ändå :o)

Det jag egentligen vill säga är:

* Katastrof "fröken" Wilks - slut försöka så mycket och skapa något folk tycker om istället....
* Klumpigt Na - alla vet vad en sådan här publicering leder till, protester..
* Kämpa Na - ni sköter det ändå bra, dialog och framåt för yttrandefriheten..
* Klatsch på fingrarna för Irans ledare - ditt uttalande kallas för hets mot folkgrupp...
* Klapp på kinden herr Reinfeldt - bra med samtal, försök även föra över lite yttrandefrihet till de stängda länderna!
* Kartbok till Pakistans folk - Sveriges flagga är blå och gul, inte grön och gul!
* Klippdocka även denna till Pakistans folk - kan ni byta kläder på Reinfeldt mellan bränningarna
(ni ser jag är delad i ärendet Na)

Lite tankar från en ensam student ute på vift

Frid för er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback