Nästa år blir det russintanter!

Haha, eller egentligen är det inget roligt alls...mer tragiskt och sjukt.
Ibland blir man bara så förundrad över hur vissa människor tänker.

"Klockan sju i fredags morse släcktes ljuset i matsalen på Skogomeanstalten på Hisingen i Göteborg. I luciatåget var sju flickor mellan 15 och 17 år." Javisst inget konstigt med det tycker ni...inte jag heller. Det var ju Lucia och varför ska inte de intagna på en anstalt få njuta av skönsång från ljusbärerskan.

Problemet är bara det att på Skogomeanstalten sitter några av Sveriges värsta sexbrottslingar, dömda pedofiler, våldtäktsmän och mördare... det är ju bara skrattretande att man låter pedofiler, våldtäktsmän och andra sexbrottslingar sitta och gotta sig åt en massa yngre flikkor i lammköttsåldern.

Efter showen ska internerna tydligen kommenterat barnen. Kommentarer som "vad söta och fina de var", "en sån skulle man ha" och "vad välutvecklade de var", förekom. Detta hade väl skett på vilken anstalt som helst, men när det sker av pedofiler och andra dömda sexbrottslingar känns det fel ända ner i maggropen. Att en av de intagna dessutom var nära att ta sitt liv efter framträdandet skänker väl ännu mer tanke på vad man gör när man skickar ditt söta små flikkor!

Varför tänker man inte till innan, det kan ju knappast vara givande för interner eller för flikkorna!
Det är som att sätta en snattare i en butik full med heta grejer och sedan gå därifrån, eller ge en mytoman en uppgift som går ut på att de ska hitta på en berättelse. Hallå!

Kriminalvårdens informationschef Anne Marie Dahlgren tycker inte att det är några stora problem. Men samtidigt tycker hon att man kanske ska fundera över om det är lämpligt att barn uppträder för denna kategorin av människor. Men säger samtidigt attde intagna måste få uppleva något utöver vardagen ibland. Javisst fick det det, det kittlade säkert till både i huvud och byxa på ett flertal av dem!

Mitt förslag är att man nästa år skickar ditt en russinkör, med blandade pensionärer från någon lokal PRO förening eller en närliggande församling som kör lite blandade sånger.Då slipper man få en massa upphetsade pedofiler...för inte tänder de väl på gamla tanter i nattlinnen och ljus i handen.. ;o)

Vill ni läsa mer klicka här

Peace

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback