Macht Urlaub - del 5

Lördag 3/7 - Hansastad Lübeck
Morgon började med att Babe sa -Ja, jag vill gifta mig med dig...Efter det åt vi frukost, packade vi ihop vårt tält, tog bilen och for iväg mot Lübeck. Där skulle sova vår sista natt, men även uppleva kvartsfinalen Tyskland - Argentina. Vi hade bestämt oss för att spendera natten på hotell och hittade ett litet trevlig men lite dyrt sådant. Men det var sista natten så vi körde på det.

Hotellet låg fint, strax intill en av stadens stora kyrkor och nära torget. En placering vi senare skulle ångra bittert!


Vi checkade in och gjorde stan...

7838942_thumb.jpg" alt="" />

På kvällen gick vi till en puben i grannskapet, tittade på när Tyskland spelade ut Argentina och njöt sedan när vi gick upp på stan tillsammans med en massa segerrusiga tyskar. Vuvuzelor, flaggor, biltutor och ramsor hördes överallt på stan.

När vi sedan skulle gå och lägga oss var rummet alltför varmt. Vi försökte vädra men då klockorna varje halvtimme(hela natten) fick för sig att klämta i vår grannkyrka var detta inte en möjlig lösning. Istället för att ladda med en god natts sömn inför hemresan blev natten olidlig och timmarna med slutna ögon få.

Söndag 4/7 - Hemresa
Trots den usla uppladdningen inför hemresan gick resa bra och med ett antal stopp för färjor, mat, bensin m.m. så lyckades vi hålla oss pigga och alerta hela vägen hem.

Så hoppas ni är nöjda med denna lilla rapport. Uppdelade i fem olika delar. Detta var vårt sätt att "Göra semester" av vår enda lediga vecka ihop denna sommaren! Nu väntar bara kortare ledigheter och vi får se när vi får nästa chans att "göra semester"

Peace

Kommentarer
Postat av: amelie

jag ser ju livrädd ut!!

2010-07-16 @ 22:37:59
Postat av: Linus --> Ame

Mmm...men det var du väl inte...så högt upp var det ju inte som vi bodde!

2010-07-18 @ 22:58:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback